DELEN
Beste traagschuim matras

​Wat is de beste traagschuim matras? Er zijn nogal wat kwaliteitsverschillen van traagschuim matrassen. Traagschuim heeft als functie gewicht te verdelen. Een traagschuim matras reageert op temperatuur, het wordt warmer als het zachter wordt. Een traagschuim matras ondersteunt als het ware de ligging. Bij elke matras blijft het voor iedereen heel verschillend voelen. Maar een ding is zeker, het is een fijn matras. Traagschuim moet goed kunnen ventileren. Dat heeft als voordeel dat het lichaamsvocht goed wordt opgenomen. Traagschuim is latexvrij en ant-allergisch.

Voor wie zijn traagschuim matrassen geschikt?

Mensen die last hebben van rugklachten en spierklachten , maar ook als je last hebt van doorliggen, biedt een traagschuim matras een goede oplossing. De spieren kunnen zich ontspannen doordat je gewicht evenwichtig op het matras verdeeld blijft. Door de lichaamswarmte blijft traagschuim extra elastisch. Herken je deze klachten en wil je een traagschuim matras kopen, dan is dat zeker een aanrader.

​Waar vindt u de beste traagschuim matras

Er zijn natuurlijk talloze matrassen in de markt. Koop je een goedkope of een dure matras? En waar vindt je de beste traagschuim matras. Zit dat nu altijd in de prijs waardoor de kwalteiti tot uiting komt. Wij geloven van niet. Er zijn duurdere merken traagschuim matrassen in de markt die ook niet altijd het gewenste effect geven. Wij hebben enkele partijen geselecteerd die hoogwaardige goede kwalitatieve traagschuim matrassen aanbieden. Klik op onderstaande banners voor het bekijken van de matrassen.

    • Matrascenter

Matrascenter.nl - Voordelige matrassen online bestellen

    • Livengo

Corporate Bannerset 468x60

 

    • Matrasaanhuis

 

​Wat is de SG waarde van een traagschuim matras?

​Dit is het soortelijk gewicht van het traagschuim. Dit kan ook sterk varieren. Een SG waarde van 50 tot 65 biedt het beste resultaat. Als de SG waarde te laag is, dan zorgt dat voor een verkorte levensduur. Als de SG waarde te hoog is, dan zorgt dit ervoor dat je minder comfortabel op het matras kunt bewegen. De beste traagschuim matras is dus altijd als de SG waarde een goede gehalte heeft. Informeer daar altijd naar.

Eigenschappen van een traagschuim matras

Eigenschappen van een traagschuim matras:

  • voelt gemiddeld in temperatuur
  • redelijke vochtopname & ventilatie
  • niet geschikt voor mensen zonder gewrichtsproblemen of mensen die veel transpireren
  • medisch matras

 

 Meer weten? Bel vrijblijvend: 020-7750059

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here