DELEN
Milieuvriendelijke matrassen

Milieuvriendelijke matrassen van Bremafa – Eco matrassen

 

Bremafa is een bedden en matrassen fabriek/groothandel uit Hoofddorp. Sinds enige tijd heeft Bremafa in haar assortiment opgenomen een milieuvriendelijke lijn matrassen genaamd de Eco-line.

 

De Eco-line bestaat uit een drietal matrassen met de namen: Green, Blue en Yellow. Deze matrassen zijn allen voorzien van het emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuim.

 

De term LLQ staat voor Long Life Quality en is een koudschuim met uitstekende tot op heden niet eerder behaalde eigenschappen. LLQ schuim is een speciaal gepatenteerd en ontwikkeld koudschuim met een densiteit 55 (HR55).

HR 55 staat voor minimaal 55 kg voor 1 m3. Het staat garant voor een hoog ligcomfort, kwaliteit en een lange levensduur. Het schuim heeft in 10 jaar minder dan 3% verlies van stevigheid en hoogte. Vergelijkbare soorten koudschuim verliezen onder dezelfde omstandigheden wel 15% in stevigheid en hoogte. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën, het schuim is tevens biologisch afbreekbaar

 

Milieu is een zeer belangrijk onderwerp in ons dagelijks leven. Daarom heeft Bremafa matrassen ontwikkeld die garant staan voor minimale belasting van het milieu. De Eco matrassen uit de Eco-line zijn voorzien van het strengste en belangrijkste milieu certificaat de “Blauwe Engel”.

Deze natuurlijke matrassen met dit certificaat kenmerken zich door uiterst gezonde fabricage en garanderen een hoge levensduur en kwaliteit.

De belangrijkste kenmerken van de milieuvriendelijke matrassen

Hieronder kun je meer lezen over onze natuurlijke matrassen, de Green, Blue en Yellow matras: 

  1. Matras Green: een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern. Uitstekende eigenschappen betreffende duurzaamheid en comfort. Het schuim is in 7 zones gesneden door een speciale lamellen snijtechniek. Fijne kanalen maken een goede warmte- en luchtwisseling mogelijk. De speciale, op verschillende diepten aangebrachte verticale insneden zorgen voor een ergonomische lichaamsaanpassing. Deze matras heeft een hoogte van 21 cm.

2. Matras Blue: 5-slags pocket matras dat is voorzien van een 7-zone interieur. Het matras is voorzien van een kern van 390 veren per m2 met speciale vliespockets,

is aan beide zijden afgedekt met een 3 cm hoge emissieschone / CO2 vrije laag koudschuim. Het LLQ schuim heeft een zeer hoge ademingscapaciteit door ruimten in de kern.  De hoogte van deze matras is 21 cm.

 

3. Matras Yellow: dit is een kindermatras met ook een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern. Deze kern is 10 cm hoog, is voorzien van perforatie en heeft uitstekende eigenschappen van duurzaamheid en comfort. De hoogte van deze kindermatras is 12 cm.

 

De milieuvriendelijke matrassen zijn voorzien van een medicinaal geteste dubbeldoek hoes met natuurvezels, dit geeft een optimale warmte en vochtigheidsregeling, De hoes is geheel anti-allergisch en anti-bacterieel. Er is een ritssluiting aan 4 zijden daardoor kan de hoes makkelijk verwijdert worden en gewassen tot 60 graden. De matrassen zijn brandvertragend.

 

Matras Green, Blue en Yellow hebben alle testen doorstaan en zijn voorzien van alle denkbare milieu certificaten die op dit gebied te verkrijgen zijn.

Op zoek naar een natuurlijk matras gemaakt van natuurlijke materialen?

Bremafa is een beddenfabrikant en matrassenfabrikant gevestigd in Hoofddorp. Je kunt ons altijd even bellen voor vrijblijvend advies: 023 –  5281244. Meer informatie is te vinden op de site van Bremafa: www.bremafa.nl.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
DELEN
Vorig artikelKant en klaar gordijnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here