DELEN
(foto: Bremafa.nl)

Eén keer in de zoveel tijd is je slaapkamer gewoon toe aan een totale make-over. Geef je liever geheel zelf invulling aan je nieuwe inrichting, of wil je de nieuwste trends voor je slaapkamer volgen? Wanneer je voor de laatste optie gaat, dan is dit artikel helemaal voor jou. Wij hebben de laatste slaapkamer trends voor 2017 voor je op een rijtje gezet. Wij letten hierbij op de kleuren en gebruikte materialen.

1. Kleur: groen

Groen is helemaal hot wat betreft slaapkamer trends in 2017. En die kleur beperkt zich niet alleen tot de slaapkamer. Deze kleur misstaat ook niet in de woonkamer of keuken. Of je het nou op de muren doet, of het beddengoed. Groen hoort er gewoon bij. De eigenaren van het appartement in Zweden op de foto hieronder zijn wellicht een beetje te veel aan de slag gegaan met de kleur groen… Wat vind jij?

(foto: Jonas Ingerstedt – Folkhem)

2. Materiaal: Hout

Eigenlijk is deze trend nooit uit de mode geweest. Het gebruik van natuurlijke materialen, lichte kleuren en hout is altijd populair en zal ook in 2017 zeer gewild zijn. Of je nou gaat voor houten accenten of complete houten bedden, deze optie hoort zeker in het rijtje slaapkamer trends van 2017.

(foto: Bremafa.nl)

3. Kleur: oud roze

Je hoort, of beter gezegd: je leest, het goed. Oud roze. Deze kleur geeft de slaapkamer een zachte, romantische uitstraling. Het heeft iets melancholisch, zonder dat het oubollig wordt. Je kunt kiezen om deze kleur toe te passen door het linnengoed in de kleur te kopen, of door bloemen of accessoires van deze kleur te gebruiken. Je kunt er eindeloos mee combineren.

(foto: H&M US)

4. Kleur: blauw/denim drift

Nieuw in deze lijst is de kleur blauw/denim. Het wordt ook wel Denim Drift genoemd. Flexa en VT Wonen noemen het de Kleur van het Jaar 2017 en daarom hoort het zeker bij de slaapkamer trends 2017. Je moet het wel aandurven want het is een sterke kleur. Het is eigenlijk een basiskleur en daaromheen is er een ondersteunend kleurenpalet.

(foto: Flexa)
(foto: Flexa)

5. Zwart/wit

Tijdloos. Tijdloos. Tijdloos. De combinatie zwart/wit is van alle tijden en zal nog lang in de diverse lijsten voorkomen als één van de slaapkamer trends. Je vindt het helemaal top en mooi, of je vindt het grauw, donker en depressiefmakend. Vooral als je een rustige, kalmerende slaapomgeving wilt creëren, dan kan het monochrome pallet hier uitkomst bieden. Echter, zoals met alles, ook hier is smaak bepalend.

(foto: VT Wonen)
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here